Intake

De intake is een vraaggesprek, waarin standaard NAW gegevens gevraagd worden, maar ook op medisch, sportief en werkgebied vragen gesteld worden. Er wordt een inspectie van het lichaam en/of de blessure gedaan en een behandelplan opgesteld.

KoolShooters

Sportmassage

Sportmassage is een krachtige massage, bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren, hetgeen spierherstel bevordert. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller verdwijnen. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is sportmassage niet alleen voor sporters, maar voor iedereen die gespannen spieren heeft.

Manuele Lymfedrainage

Manuele lymfedrainage is een zachte massagetechniek voor het stimuleren van het lymfestelsel. Gewone massage duwt het lymfestelsel dicht, manuele lymfedrainage zorgt voor een stuwende werking, hetgeen helpt om via het lymfesysteem vocht en afvalstoffen af te voeren.

Fysio tape

Tapen en bandageren

Tape en bandages worden gebruikt om letsels aan gewrichten of spieren te ondersteunen. Je kunt een tape of bandage preventief gebruiken, met een therapeutisch doel of als onderdeel van de nazorg.

Massage bij fibromyalgie

Fibromyalgie betekent pijn in weefsel en spieren. Omdat mensen die fibromyalgie hebben vaak heftiger op prikkels reageren, is deze vorm van massage lichter dan bijvoorbeeld sportmassage, maar wel heel doeltreffend om de spierspanning en de pijn te verlichten.

Bindweefselmassage

In tegenstelling tot wat het begrip doet vermoeden, is deze vorm van bindweefselmassage een reflexzone-therapie via het bindweefsel op de rug. Door het stimuleren van de zones op de rug, word het corresponderende orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

(Online) Advies

Het Advies is bedoeld om online of 1-op-1 advies te krijgen over een blessure of een hersteltraject. Op die manier krijg je sneller inzicht in je mogelijkheden.

(Online) Consult incl massageroller

Met een massageroller kun je jouw spieren een tussentijdse massage geven en je lichaam ondersteunen in het afvoeren van afvalstoffen. Zo stimuleer je jouw herstel. Je betaalt vooraf en zodra je de massageroller ontvangen hebt, volgt de afspraak voor de uitleg hoe je deze gebruikt in jouw specifieke situatie.

Massagebon

Een massagebon is leuk om weg te geven voor allerlei gelegenheden. Je kunt deze bestellen met een waarde vanaf € 17,50.